Dysatis

Over ons

Over Dysatis

Dysatis loonwaarde deskundigen is opgericht met de gedachte dat iedereen mee moet kunnen doen in onze samenleving. Iedereen die wil werken, kan en mag werken.

Gecertificeerde en geregistreerde loonwaarde professionals 

Bij Dysatis loonwaarde deskundigen werken louter professionals. Wij zijn opgeleid, en gecertificeerd, geregistreerd en hebben jarenlange ervaring opgedaan. Wij  werken standaard volgens de Uniforme Loonwaarde Methode. Het Arbeidsdeskundig Kennis Centrum (AKC) heeft een overzichtelijke factsheet gemaakt waarin deze methode wordt samengevat.

Op 1 juni 2022 is officieel het landelijke register geopend van loonwaardedeskundigen. Onze loonwaarde-expert Jolies van Pomeren is de allereerste ingeschrevene in het register. Meer informatie leest u op de website Register van Loonwaarde deskundigen.

Voor wie

Dysatis werkt voor gemeenten, uitvoeringsinstanties van gemeenten, UWV en Arbodiensten.  Onze loonwaardedeskundigen worden structureel ingezet om loonwaardebepalingen uit te voeren. Daarnaast kunnen wij ad hoc invallen bij uitval van uw medewerkers en worden we ingeschakeld om achterstanden in te halen. De trainers en begeleiders van Dysatis ondersteunen uw medewerkers. Hier staan onze diensten op een rijtje.

Onze meerwaarde

Dysatis loonwaarde deskundigen heeft een team van loonwaarde experts en professionals,  bestaande uit  jobcoaches, arbeidsdeskundigen en een arbeidspsycholoog. Zodoende hebben wij een schat aan kennis in huis, ten gunste van onze opdrachtgevers. 

Wij brengen geen licentiekosten in rekening. We hebben ook geen onnodig duur systeem met toeters en bellen. Dit is namelijk helemaal niet nodig, om tot een uniforme rapportage met een exacte en uniforme loonwaarde te komen. 

Wij leveren een gedegen advies over de mogelijke doorontwikkeling van de werknemer binnen en buiten het bedrijf en over de match tussen de werkgever en werknemer. Dit doen wij op basis van kennis van zaken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Mens, Maatschappij en Milieu, vinden wij belangrijke onderwerpen. Wij investeren er daarom in, onze voetafdruk te verkleinen.

Ook doneren we aan goede doelen. Tien procent van de winst van Dysatis gaat naar goede doelen. De helft daarvan gaat naar een doel, gekozen door het bestuur van Dysatis. De andere helft wordt gekozen door onze opdrachtgevers.

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.