Dysatis

Trainers, mentoren en examinatoren
uniforme loonwaarde methode

U komt onze Dysatis trainers bij de verschillende opleidingsinstituten tegen, waar wij u in anderhalve dag tijd, meenemen in de wereld van de loonwaarde. Dysatis is zelf (nog) geen opleidingsinstituut, dus u kunt helaas geen opleiding bij onze organisatie volgen.  Daarvoor dient u zich aan te melden bij een van de opleiding-aanbieders.

Wanneer u een geschikte aanbieder heeft gevonden, leert u tijdens de opleiding Uniforme Loonwaarde Methode, de do’s en don’t tijdens een loonwaardebepaling, gesprekstechnieken en krijgt u tips en trucs waardoor u zelfstandig en professioneel aan de slag kunt gaan.

Met alleen de opleiding volgen, bent u er nog niet. U moet ook een examen afleggen en een loonwaardemeting uitvoeren onder begeleiding van een mentor. Deze meting verdedigt u vervolgens bij twee examinatoren. Dysatis biedt ervaren mentoren voor dit onderdeel van de opleiding. 

Naast trainers en mentoren, bieden wij ook een examinator. Opleidingsinstituten kunnen ons inzetten als tweede examinator. 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de loonwaarde trainers, mentoren of examinator van Dysatis? Neem dan gerust contact met ons op.